Neem contact met ons op: contact@horlogebox.com

Gratis verzending wereldwijd voor alle bestellingen boven de €50

Klantenservice: support@horlogebox.com

Kluizen voor horloges

Luxe objecten zijn van nature vaak duur. Natuurlijk wilt u de dingen die u bezit beschermen. Als het om horloges gaat, is de beste manier om ze te beschermen het gebruik van een kluis. Of u nu zeer dure horloges heeft of meer betaalbare horloges, het is een goed idee om ze te beschermen met een kluis.

Het hebben van een kluis voorkomt dat de verkeerde mensen – genodigd of niet – in de verleiding komen om uw horloges te stelen. De meeste horloges zijn vervangbaar, maar dat geldt niet voor allemaal. Een kostbare erfstuk, een herdenkingshorloge of een zeer zeldzaam vintage horloge zijn allemaal onvervangbaar, ongeacht hun monetaire waarde.

Met dat gezegd, het hebben van een kluis zal u de gemoedsrust geven dat uw geliefde horloges veilig en beveiligd zijn.

Kluizen voor horloges

Er zijn talloze kluizen voor horloges op de markt. Groot, klein, duur, goedkoop en alles daartussenin. Het vinden van een kluis kan erg moeilijk zijn met zoveel keuzes. Welke moet u kiezen?

Hieronder hebben we enkele uitstekende kluizen voor horloges voor alle budgetten opgesomd, maar voordat we ze in detail bespreken, laten we de belangrijkste factoren bekijken die u moet overwegen bij het kiezen van een kluis voor horloges.

Grootte

Er zijn kluizen voor horloges in allerlei maten. Van een kleine kluis tot enorme kluizen die groter zijn dan uzelf. Denk na over de grootte van uw veiligheid en misschien waar u het gaat plaatsen om te weten welke kan zijn grootte.

Natuurlijk, hoe groter een kluis is, hoe meer veiligheid het biedt. Dat is niet altijd het geval, omdat het ook afhangt van de fabrikant en de kwaliteit, maar over het algemeen is dat waar. Grootte is niet alleen relevant voor waar u het zult plaatsen, maar ook voor wat u erin gaat opslaan. Als u veel horloges en misschien andere waardevolle spullen heeft, heeft u natuurlijk een grote kluis nodig. Als u slechts een paar horloges heeft, hoeft de kluis om die reden niet zo groot te zijn, maar misschien wel om veiligheidsredenen.

Gewicht

Een kluis voor horloges weegt veel. Zowel omdat het robuust moet zijn, maar ook omdat het moeilijker te verwijderen en te verplaatsen is. Het ‘probleem’ met een zware kluis voor horloges is natuurlijk dat het moeilijk kan zijn om het te installeren. Een gewone kluis voor horloges kan tussen de 200 en 800 kilo wegen, dus het is veilig om te zeggen dat het geen gemakkelijke taak is om het te verplaatsen. Overweeg het gewicht van uw kluis. Zowel vanuit het oogpunt van waar u het kunt plaatsen, maar ook vanuit het oogpunt van verplaatsing. Ook is een tip om geen kleine, draagbare kluis te kiezen, want in het ergste geval doen ze het werk niet om uw horloges veilig te houden, omdat ze meegenomen kunnen worden. Hoe zwaarder de kluis, hoe veiliger het is, maar tegelijkertijd wordt het minder praktisch. Maar per slot van rekening is een kluis niet bedoeld om praktisch te zijn. Vind dus uw limiet in termen van gewicht en wat u redelijk acht.

Stijl / ontwerp

De stijl en het ontwerp van uw kluis zijn echt de moeite waard om te overwegen. Dit hangt af van hoe en waar u uw kluis gaat gebruiken. Sommige mensen willen alleen dat hun kluis de horloges beschermt en niets anders. Als dat het geval is, betaalt u om uw horloge in een kast of in uw kelder te plaatsen waar u het niet gaat zien.

Aan de andere kant willen sommigen dat hun kluis deel uitmaakt van hun interieurdecoratie, en in die gevallen zijn het ontwerp en de uitstraling van de kluis erg belangrijk. U moet niet alleen rekening houden met de veiligheid van uw horloges, maar ook met het ontwerp zodat het past bij uw algemene stijl. Het kopen van een kluis die ook bedoeld is als interieurdetail kan een goed idee zijn, want anders zal de kluis van uw horloge u niet storen. Het een interieurdetail maken geeft het twee voordelen: het ziet er geweldig uit, maar het dient ook een doel.

Natuurlijk zal een stijlvolle en ontworpen kluis voor horloges duurder zijn dan die generiek zijn en niet gemaakt zijn om mooi te zijn. Dus overweeg of u bereid bent de extra kosten daarvoor te betalen.

Kosten

Een belangrijke factor om te overwegen bij het zoeken naar een kluis voor horloges is de kost. Een kluis is meestal niet goedkoop, en als u een high-end kluis wilt die zowel groter als mooier is, kan het u meer dan tienduizenden dollars kosten. Er zijn zelfs kluizen voor miljoenen dollars, maar dat is niet waar we ons hier op zullen concentreren.

Als u een idee heeft van uw budget, zult u vrij snel begrijpen waar uw budget ruimte voor heeft in termen van grootte.

Binnenkant

Omdat u uw horloges in uw kluis gaat opbergen, moet u ook rekening houden met de binnenkant. Er zijn veel kluizen die speciaal zijn ontworpen voor horloges, die dus zachte voeringen en horlogeondersteuningen aan de binnenkant hebben. De duurdere hebben ook ingebouwde opwinders, maar met deze betreedt u een terrein waar de kluis zelf veel duurder is dan de horloges van de meeste mensen (maar als dat iets voor u is, zouden we meer dan blij zijn om u te begeleiden).

Anders zullen de meeste kluizen voor horloges slechts een paar planken hebben waar u uw spullen op kunt plaatsen. Afhankelijk van de grootte van uw kluis kunt u misschien een horlogeopwinder installeren. Meestal hebben mensen hun horloges in een koffer of doos die hen een goed overzicht en gemakkelijke toegang geeft, maar ze ook beschermt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Gratis Verzending Op Alle Bestellingen

Eenvoudige Retouren

Geld Terug Garantier

Verzending Over De Hele Wereld

Aangeboden Overal Ter Wereld Voor Meer Dan €50

Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa