Neem contact met ons op: contact@horlogebox.com

Gratis verzending wereldwijd voor alle bestellingen boven de €50

Klantenservice: support@horlogebox.com
speciale aanbieding waarom-een-horlogebox

Waarom een Horlogebox?

Een Horlogebox is een prachtig object om te bezitten omdat het zowel mannen als vrouwen in staat stelt hun hele collectie te tonen, terwijl een persoon natuurlijk maar één horloge tegelijk om de pols kan dragen. Horlogeboxen zijn perfect aanvaardbaar op een kantoor, een bureau of zelfs in een huiselijke omgeving. De horlogebox vervult twee basisfuncties: het organiseert en beschermt uw horloges.

Echter, sommige uurwerken vereisen een iets complexere opslag: een mechanisch horloge met automatische opwinding – vaak een automatisch horloge genoemd – heeft een kunstmatige beweging nodig om de veer van het loopwerk gespannen te houden en de nodige druk toe te passen voor de juiste werking van het horloge. Een horlogewinder is een essentieel accessoire voor de man of vrouw die regelmatig zijn of haar automatische horloges vindt die opgewonden moeten worden.

Veel horlogewinders zijn minder esthetisch dan een statische horlogebox, dus het bezitten van beide eenheden is niet overbodig; de ene bergt en toont de horloges met stijl, de andere zorgt ervoor dat een horloge correct is ingesteld en klaar om later op de dag gedragen te worden. Als u elke dag een automatisch horloge draagt en de rest van uw luxe horloges bewaart voor speciale gelegenheden, overweeg dan een horlogewinder voor uw chronometer en een horlogebox voor de rest van de collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Verzending

Gratis Verzending Op Alle Bestellingen

Eenvoudige Retouren

Geld Terug Garantier

Verzending Over De Hele Wereld

Aangeboden Overal Ter Wereld Voor Meer Dan €50

Veilige Betaling

PayPal / MasterCard / Visa